Ankara Tuz Lambası (Toptan - Parekende)

Ankara’da Toptan Tuz Lambası Satan Yerler

  Türkiye'de tüm şehirlerimiz için tuz lambası ve Çankırı kaya tuzu talebinin aynı olduğunu söylememiz mümkün değil. Ankara gibi büyük şehirlerimizde önemli bir ihtiyaç olan tuz lambası, mevcut havanın kalitesini daha da artırması yönüyle önemli alternatifler arasında yer almaktadır. Hal böyle olunca sanayi açısından gelişmiş olan Ankara tuz lambası tercihi açısından İstanbul ilimizden sonra ikinci sıradadır.

Tuz Lambası Satın Almak İçin Tıklayın. 


Ankara’da Toptan Tuz Lambasını Nerede Bulabilirim?

Ankara da tuz lambası satın almadan önce piyasayı iyi kontrol etmenizi öneririz. Her sektörde olduğu gibi burada da orijinal diye satılan sahte tuz lambası ile karşı karşıya kalmanız mümkün olabilir. İlk önce size Sahte Tuz Lambası Nasıl Anlaşılır? yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Tüm Türkiye’ye toptan ve parekende Çankırı Tuz Lambası ve Himalaya Tuz Lambası satışı yapıp kargo ile 1 iş gününde hızlı teslimat sağlayan Tuzlambasi.net sitemizden güvenli alışveriş yapabilrsiniz. 
Neden Çankırı Kaya Tuz Lambası Ankara da Çok Rağbet Görüyor?


a) Sanayileşme ve doğal yaşamdan uzaklaşmanın ortalamadan yüksek olması

Genel olarak tuz lambası ve rafine edilmeyen kaya tuzlarını kentleşme düzeyinin en yüksek olarağu yerler tercih etmektedir. Çünkü bu tarz yerler sanayileşmenin yüksek olmasıyla ve yeşilliğin kendisini betonlara bırakması nedeniyle doğallıktan kopmaya başlamıştır. Ankara tuz lambası ile Doğallıktan kopan şehirler de büyük bir hareketlilik mevcut olduğu için yani iş temposunun yüksek olması nedeniyle özellikle bu yoğunluk içerisinde insanların sağlığını korumak istemesi ve mümkün olduğunca doğal olan, yapaylıktan uzak ürünleri tercih etmesi Ankara'nın tuzlamba ve kaya tuzundan üretilen diğer ürünleri talep eden başlıca şehirlerimiz arasında yer almaktadır.

b) Alternatif ticari yöntemlere klasik ticari yöntemler kadar önem verilmesi. 

Ankara tuz lambası ile alternatif ticaret yöntemlerinin geliştiği en önemli şehirlerimizden biridir. Ulusal ve ulusalarası düzeyde faaliyet gösteren pek çok firma merkezini genel olarak İstanbul, Ankara ve İzmir şehrine açmaktadır. Çünkü Ankara, sadece klasik ticaretin değil E-ticaret, uluslar arası ticaret gibi yöntemlerinde gelişmiş olduğu şehirlerimizdendir. Bu durumu Ankara'da yaşayan insanların farklı mesafelerde bulunan firmalardan ürün talep etme eğilimini artırmıştır.

c) Türkiye'nin merkezi Ankara ilinin Eğitim düzeyini pek çok şehrimize göre yüksek olması da doğal kaya tuzu lambası ve doğal kaya tuzuna olan rağbetin yüksek olmasının nedenlerindendir.

Genel olarak araştırma-okur-yazarlık oranı yüksek olan şehirlerde tüketilen ürünlere ilişkin araştırmalar daha yüksektir. Mesela Prof. Dr. Canan Karatay'ın kaya tuzuna ilişkin açıklamaları, Sağlık Bakanlığının kaya tuzu ile ilgili açıklamaları ya da çeşitli kurum ya da kişilerin farklı konularda yapmış olduğu açıklamalar, büyük şehirlerde daha çok araştırılmaktadır. Bu durumun sonucu olarak Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayan kişiler tuz lamba, kaya tuzu gibi yapaylıktan uzak olan ve kimyasal süreçlerden geçmeyen ürünleri daha çok tercih etmektedir.

d) Ankara'nın ortalama 5 milyon düzeyinde yer alan nüfusu da kaya tuzu, kaya tuzu değirmeni, tuz yastığı, tuz kolyeleri ve anahtarlığı, kaya tuzu sabunu ve tuz lambası talebinin yüksek olmasının en önemli etkenlerinden biridir.

Peki bu gerekçeleri daha da artırabilir miyiz? Elbette ki artırabiliriz ancak Ankara'nın kaya tuz ürünlerini İstanbul ilinden sonra en çok satın alan şehrimiz olduğunu tek bir kelimeyle açıklayabiliriz:İhtiyaç.

e) Türkiye'nin başkenti Ankara diğer ülkelerin başkenti gibi diğer illere göre gelişmişlik açısından daha önde yer almaktadır. Bu durumun olumsuz sonucu, yenilen gıdaların fast-food tarzı hazır yiyecekler olmasına, insanların kendine daha az vakit ayırabilmesine neden olmuştur. Çünkü doğayla içiçe olan ve sanayileşmenin az olduğu yerler zaten doğal ürünlerin yüksek olduğu yerler olduğu için gelişmişlik düzeyi yüksek olan yerlere göre doğal olan ürünleri daha az talep etmektedir. Ankara Tuz Lambası ve kaya tuzu ihtiyacını komuşu ili Çankırı dan sağlamaktadır.

Bu durumu sadece Ankara ilçelerini gözönünde bulundurarak aşağıda ki şekilde açıklayabiliriz.

Mesela Ankara'nın Çankaya ilçesi kentleşmenin en yüksek olduğu şehirdir. Genel olarak Ankara'nın Çankaya ilçesi tuz lambası, yemeklik kaya tuzu, granül kaya tuzu, tuz değirmeni, tuz yastığı, kaya tuzu sabunlarını ve kaya tuzundan üretilen diğer pek çok ürünümüzü daha çok tercih etmektedir. Çünkü Çankaya ilçesi bu tarz doğal ürünlere daha çok ihtiyaç duymaktadır.

Öte yandan Organize Sanayi Bölgelerinin yer aldığı ya da sanayileşmenin yüksek olduğu Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Etimesgut gibi ilçelerde tuz lambaları ve kaya tuzu büyük bir ihtiyaç olduğu için Ankara'da tuz lamba talebinin en yüksek olduğu ilçelerdendir.

 Ankara Tuz Lambası satışında Tuz Marketim ilk sıradadır.

Ancak Gölbaşı, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ ( istisna:barut fabrikası), Evren, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Şereflikoçhisar gibi ilçelerin bazısında Organize sanayi bölgesi olsa da* ya da sanayileşme belirli yerlerinde yüksek olsa da yukarı da yer alan Ankara ilçelerine göre doğal yaşama daha da müsait olduğu için bu ilçelere göre tuz lambası ve kaya tuzu talebi daha düşüktür. Ankara tuz lambası talepde üst sıralardadır. Çünkü daha fazla ihtiyaç duymaktadırlar.

* Ankara'nın Kazan(1), Sincan(5), Polatlı(2), Şereflikoçhisar(1), Yenimahalle(2) ilçelerinde Organize Sanayi Bölgeleri mevcuttur.

Ankara Toptan Tuz Lambası

1) Doğal tuz lambaları :Ankara ürünlerimiz içerisinde en çok doğal tuz lambalarını tercih etmektedir.  Özellikler doğal tuz lambası türlerimizden doğal tuz lamba (4), doğal tuz lamba (5), doğal tuz lamba (6) doğal lambalar içerisinde en çok tercih edilen ürünlerdendir.

2) Kaya tuzu ve değirmen: Doğal kaya tuzu lambalarından sonra Ankara tarafından en çok tercih edilen ürünlerimiz yemeklik ve toz haline yer alan Çankırı toz tuz, kaya tuzunun daha iri çekilmesiyle tanelerinin toz tuza göre daha büyük olduğu granül tuz, sole tuzu, parça beyaz kaya tuzu ve tuz değirmenleri tercih edilmektedir.

3) Kaya tuzu sabunu: Büyük boyut kare tuz sabun, kristal kaya tuzu sabunu, kalp ve yumurta gibi görsel açıdan zengin olan tuz sabunları doğal tuz lambaları ve kaya tuzu ve değirmen türlerinden sonra Ankara tarafından en çok tercih edilen ürünlerimizdendir.

4) Kalp, yağmur damlası,  küre şekilli tuz lambaları:

Özellikle hediye amaçlı ürün almak amacıyla, yılbaşı, yıldönümü, doğum günü gibi günlerde kalp, küre, yağmur damlası, şekilli tuz lambaları en çok tercih edilen ürünlerdendir.

5) Gaz lambası, Radyasyon Emici Biblolar, Hayvan ve Bitki figürlü tuz lambaları, kırmızı tuz lambaları da özellikle hediye ve sağlık yönü açısından en çok tercih edilen tuz lambalardandır.

6) Diğer tuz lambaları

Bir önceki yazımız olan '' tuz lambası neye iyi gelir '' başlıklı yazıda kaya tuzu lambası tercihinde etkili olan bazı faktörler sıralandıktan sonra tuz lambasının ne işe yarayacağına ilişkin özet olarak bilgi verilmiştir.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Tuz Lambası Hakkında Genel Bilgiler Bizden Haberler Basında Biz Sektörden Haberler
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?