En İyi Tuz Lambası Hangisi?


En iyi tuz lambası hangisi sorusunun cevabını sizler için detaylı olarak inceledik!


Tuzlambasi.net olarak, sizlere en iyi tuz lambası hizmetini, en kaliteli şekilde sunuyoruz. Sizler tuz lambası satın alırken, size en uygun tuz lambasını seçebilmek için dikkat etmeniz gereken bazı detaylar vardır. İnternette araştırırken bulduğunuz karşınıza çıkan bir çok lambayı görüp seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. 


Sağlığına dikkat edenler, ev gibi kapalı alanlarda havasının kalitesini önemseyenler için tuz lambaları hem aksesuar olarak hem de sağlık açısından birçok faydası var. Seçim yaparken ise en iyi tuz lambasını satın almak için bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.


Tuz Lambası Satın Almak İçin Tıklayın. 


Sizin İçin En İyi Tuz Lambasını Nasıl Seçebilirsiniz?



Doğru Boyutta Tuz Lambası Seçimi


Tuz lambalarını birçok farklı boyutlarda satın alabilirsiniz ancak bu odanın büyüklüğüne ve oda çeşidine göre değişmelidir. Himalaya tuz lambasından maksimum verim alabilmeniz ve havanızın güzel şekilde temizlenebilmesi için bu teknik detaylara göre seçim yapmalısınız. 

Örneğin müşterilerimize tavsiye ettiğimiz boyutlar genelde şu şekildedir:


  • 2  kg'lık tuz lambasını küçük ofis için, 10 metrekarelik alanlara kadar 4-5 kg’lık tuz lambası kullanabilirsiniz, daha büyük oturma odaları, salonlar, yatak odaları için ise 6 kg’lık himalaya tuz lambası ideal olacaktır!


  • Küçük oturma alanlarında 4 kg tuz lambası kullanabilirsiniz.


  • Çok daha büyük alanlar için örneğin spor salonları, yoga stüdyoları gibi alanlarda ise birden fazla tuz lambası kullanarak, verimini arttırabilirsiniz.



Tuz lambası satın alırken boyutuna bu kadar önem verilmesinin nedeni faydasını verimli görebilmeniz içindir.  Boyutu oda büyüklüğüne ideal şekilde olursa, faydalarını deneyimleyebilirsiniz. 


Peki ideal boyuttaki tuz lambasının faydaları nelerdir?


    • Saman nezlesine iyi gelir

    • Uykusuzluk

    • Astım

    • Kronik yorgunluk

    • Cilt problemleri

    • Solunum hastalıkları



Doğal Tuz Lambası mı Şekillendirilmiş Lambalar mı?


Doğal tuz lambaları şekil olarak tamamen doğal halindedir. Şekil verilmiş olanları da aynı faydaları sağlamaktadır. Sadece piyasada çokça bulunan sahte, çok işlenmiş, ve üzerine farklı maddeler eklenmiş olanlardan uzak durmanızı tavsiye ederiz.


Himalaya Tuzu Lamba mı Çankırı Tuzu Lamba mı Tercih Etmeli?


En iyi tuz lambası hangisi diye sorduğumuzda ana madde tuzun geldiği yerin ve bu tuzun mineral kalitesi de çok önemlidir. Sitemizde de satışını yaptığımız ve güvenle satın alabileceğiniz himalaya tuz lambası da Çankırı tuzu lambası da mevcuttur. Himalaya tuzu lambası kendiliğinden pembe bir rengi varken, Çankırı tuzu mineral yapısı bakımından daha çok tercih edilebilir. Fakat her ikisi de hava kalitenizi arttırır, özellikle astım bronşit gibi rahatsızlıklara iyi gelir ve güvenle kullanabilirsiniz!


Tuzlambasi.net’te Satın Alma Süreci Nasıl Oluyor?


Tuzlambasi.net tuz lambası çeşitlerimizden dilediğinizi, yukarıda anlattığımız kriterlere göre seçimizine göre, kolayca satın alabileceğiniz ve adresinize kadar siparişinizi gönderdiğimiz bir e-ticaret girişimidir. Ürünlerimizi güvenli ödeme yaparak satın alabilir, bu süreçte merak ettiklerinizi de müşteri hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. 


Hemen Sipariş Verin! 



Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Tuz Lambası Hakkında Genel Bilgiler Bizden Haberler Basında Biz Sektörden Haberler
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?