Tuz Lambası Bebeklere Zararlı mıdır?

Tuz lambası Zararı Var mıdır?



Tuz lambası zararlı mıdır adlı yazımızda sizlere tuz lambasının zararı var mı yok mu, varsa neler bunlar hakkında konuşacağız. Tuz lambasının bilindiği üzere nefes darlığı, koah, astım, horlama gibi solunum yolu rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinmektedir. Ürünler katkı madde kullanılmadan el emeğiyle yapıldığı için ve doğal kaya tuzundan üretildiği için hiç bir zararlı yan etkisi olmamaktadır. Prof. Dr. Canan Kararay ve Prof. Dr. Ahmet MARANKİ gibi doktorların tavsiyesidir. Her evde tuz lambası kullanılması gerektiğini ifade etmektedirler.  


Tuz Lambası Satın Almak İçin Tıklayın. 



Tuz Lambası Radyasyonu Önler mi?

Günümüzde elektronik ev eşyalarını yoğun şekilde kullanır durumdayız. Bunlar bizim işlerimizi kolaylaştırsa da eve yaydığı radyasyon oranı bi hayli yüksektir. Bu radyasyondan korunmak için tuz lambası kullanmakta fayda vardır.  


Tuz Lambası Bebeklere İyi Gelir mi?

Tuz lambasının bilinen, hatta en belirgin özellikleri;ortamın havasını temizlemesidir. Nem, bakteri, toz gibi odanın havasını bozan faktörleri filtre görevi görerek kullanıldığında kendine çeker. Daha ferah ve temiz hava ortamı sağlar. Buna dayanarak bebeklerinize zarar değil fayda sağlar. Temiz hava solunumu sağlar. 


 


Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Tuz Lambası Hakkında Genel Bilgiler Bizden Haberler Basında Biz Sektörden Haberler
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?