Tuz Lambası Kullanım Alanları

Doğal tuz lambaları, sağlık açısından birçok olumlu etkiye sahip olduğu gibi şık görüntüsüyle de yaşam alanlarını güzelleştiriyor. Estetik açıdan minimal ve spesifik duruşuyla tuz lambasıyla neler yapabileceğinizi görün.

Doğal tuz lambaları, tuz kristallerinden elde edilir. Ev, bahçe, ofis gibi kullanım alanlarının olmasının yanı sıra özellikle yaydığı loş ışık ile bulundurduğunuz ortama yakışacak bir üründür. Bununla birlikte, tuz lambaları, birçok farklı işlevi sayesinde estetiğin çok ötesindedir. Tuz lambasının içerisinde bulunan tuz parçaları sayesinde havaya negatif iyon yayarak bulunduğunuz ortam üzerinde olumlu etkiler oluşturur. Tuz lambası, evinizin şıklığına uyum saylayacağı gibi, yoğun geçen günün ardından sinir ve stresti de minimum seviyeye indirir. Evinizin her odasında bulundurabileceğiniz doğal tuz lambalarını aynı zamanda dekor amaçlı da kullanabilirsiniz.

 Rengi ve yapısı gereği insan sağlığına da oldukça fayda sağlayan tuz lambasının birçok açıdan olumlu etkisi vardır. Uzman kişiler tarafından yapılan araştırmaya göre tuz lambalarının astım, bronşit, KOAH, kas ağrıları, odaklanamama sorunu, solunum yolu rahatsızlıkları, eklem ağrıları gibi sağlık açısından olumlu yönde faydaları vardır. Bir diğer yararı ise tuz lambalarının içerisinde yer alan negatif iyonların, havadaki bakteri ve mikrop gibi zararlı pozitif iyonları yok ederek havadaki zararlı maddeleri temizlemesidir. Bunun sonucunda bulunduğunuz ortamın daha ferah ve temiz olmasını hem de yukarıdaki bahsettiğim sağlık sorunlarınızdan kurtulmanızı sağlar.


Tuz Lambası Satın Almak İçin Tıklayın. 


Tuz Lambası Nerede Kullanılır?

Tuz lambası, sağlık açısından çok faydalı olduğu için gününüzü en çok nerede daha sık geçiriyorsanız orada kullanılmasında fayda var. Örneğin;en çok kullanım alanlarından biri olan oturma odalarında tuz lambası bulundurmak, gün içerisinde daha rahat nefes almaya yardımcı olmasından tutun, dekoratif açıdan da güzel bir görüntüye ulaştırmayı sağlar.


Bir diğer kullanım alanlarında biri olan çalışma odaları veya ofisler zihnin en yoğun kullandığını yerlerden biridir. Bu nedenle odaklanma ve konstrasyon sorunu yaşayanlar için ortamda tuz lambası bulundurmak, bu tip sorunları ortadan kaldırarak yüksek performansla çalışma imkânı sunar. Yatak odası ve çocuk odasında tuz lambası bulundurmak da daha kaliteli ve rahat bir uyku imkânı sunarak yaydığı loş ışık sayesinde gece lambası olarak da kullanılabilir.
Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Tuz Lambası Hakkında Genel Bilgiler Bizden Haberler Basında Biz Sektörden Haberler
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?