Tuz Lambasının Ömrü Ne Kadar, Tuz Lambasının Etkileri Azalır mı?

Tuz lambasının ömrü, 10 ila 15 yıl arası olarak bilinse de gerçek bir tuz lambasının kullanım süresi yoktur ve ömür boyu kullanılabilir.

Tuz lambaları, tamamlayıcı doğal aydınlatıcı ve potansiyel hava temizleme özelliğine sahip olduğundan çok fazla tercih edilir. Fakat bu ürün hakkında bilmeniz gereken en önemli şey, çok hassas olduğudur. Bu nedenle uzun süre kullanabilmek için düşürmemeye dikkat etmelisiniz.

Tuz Lambası Satın Almak İçin Tıklayın. 


Tuz Lambasının Ömrünü Kısaltan Etkenler Nelerdir?

Tuz, yapısı gereği kolay çözülebilen bir maddedir. Tuz lambası da doğal kaya tuzundan yapıldığı için bol nemli ortamlardan uzak tutulmalıdır çünkü ıslanırsa zarar görebilir. Aynı zamanda yakınında sıvı da bulundurulmamalıdır çünkü tuz lambalarının ısısı, sıvıyı buharlaştırıp üzerine çekebilir ve bu da tuz lambasının ömrünü kısaltan etkenlerdendir.


Tuz Lambasının Etkisi Neden Azalır?

Tuz lambası, bulunduğu ortamdaki tozu üzerine çeken bir etkiye sahiptir. Bu da lambanın tozlanmasına neden olur ve tuz lambasının etkisi azalır. Tuz lambasının ömrünün uzun olması için yapılması gereken, 2-3 günde bir üzerindeki tozun alınmasıdır. Tuz lambanızın temizlenmesi, potansiyel olarak tuzun küçük bir kısmını çıkarabilir ancak boyutta gözle görülür bir değişiklik olmaz. Tuz lambalarının etkisini azaltan nedenlerden bir diğeri ise odanın boyutuna uygun büyüklükte seçilmemesidir. Tuz lambası ürünlerimizi tercih ederken, bulunduracağınız odanın büyüklüğüne göre sipariş etmenizi tavsiye ederiz. Tuz lambasını büyük bir alanda bulunduracaksınız, sipariş ederken de boyutunu, bulunduracağınız odaya uygun büyüklükte tercih etmenizi öneririz. Bunun yanı sıra gün içerisinde evde olmasanız bile tuz lambasının fişe takılı olması da etkisinin artmasını sağlar. Gerçek bir tuz lambası, ömür boyu rahat nefes almanızı ve kendinizi daha zinde hissetmenizi sağlar. Bu faydaların ömür boyu devam etmesi için Tuzlambasi.net firmamız tarafından üretilen tamamen orijinal olan ürünlerimizi tercih edebilir ve yıllarca güvenilir bir şekilde kullanabilirsiniz.


Tuz Lambası Satın Almak İçin Tıklayın. 


Sık Sorulan Sorular

1- Tuz Lambasını daha uzun süre kullanmak için ne yapmak gerekir?


Tuz lambasını daha uzun süre kullanabilmek için bakımını doğru şekilde yapmak gerekir. Temizlik ve diğer rutin işlemlerinin doğru şekilde yapılması gerekir.


2- Orijinal tuz lambası nasıl anlaşılır?


Gerçek tuz lambası, açıldığında odayı tamamen aydınlatacak kadar ışık vermez. Satın alacağınız tuz lambası eğer gereğinden fazla parlak ise bu sahte olduğunu gösterir.


3- Tuz lambası ampulü kaç watt olmalı?


Tuz lambası ampulü, satın aldığınız ürünün ağırlığına bağlıdır. Ancak ortalama olarak 5 kg şeklinde tasarlanan tuz lambaları için 10 watt ampul yeterlidir.
Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Tuz Lambası Hakkında Genel Bilgiler Bizden Haberler Basında Biz Sektörden Haberler
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?